Den här helgen har det varit val och jag är lite deppig över att SD är så stora som de är, och lite deppig över att FI inte tog sig in. Med det sagt ska vi nu prata träning.

Eller, jag har ju inte tränat alls mycket i helgen. I fredags åt jag chips t ex. I lördags åt jag pizza. Men igår, alltså söndag hade jag ett extra cykelpass. Jag hade egentligen velat ha ett intervallpass för det var längesedan jag körde intervaller och lite för att jag faktiskt var lite trött och tycker det är lättare att leda intervaller än t ex fartlek. Men det passet jag redan hade inlagt i vårt activiosystem ville inte riktigt funka, så det fick bli fartlek istället. Temat på musiken var dans och SOM VI DANSADE fram där inne i salen. Folk var faktiskt helt tokiga och tryckte på som bara den. Det märkte jag också för jag fick utrymme att ta i så jag nästan kräktes också. Det är inte alltid en kan göra det som instruktör eftersom en rätt ofta måste coacha fram deltagarna att ta i. Men. Igår klarade de sig så utmärkt själva att jag nästan kräktes.

Ikväll ska jag cykla igen, på onsdag är det Skoljoggen på mitt jobb och sen är det Musikmilen i helgen. Jag har, när jag tänker efter, aldrig sprungit en mil på tid så det ska bli intressant. Inte för att tiden är så viktig, men det ska ändå bli spännande. Spännande lopp också Jobbigt om en tycker att någon av akterna är speciellt bra så en vill stanna och lyssna. Eller om de är tråkiga så en springer långsamt. Som på Göteborgsvarvet förra året när Kristian Anttila stod på Hisingen och väste. Det blev jag inte direkt snabbare av.

Annonser