I måndags hade jag en riktig träningsdag hörrni! Det började med att jag skulle ha lite yoga ihop med fritidsgården på min skola. Lite sådär stökiga grabbar som behöver lugna ner sig. Det blev svettigt. Riktigt svettigt. Det var ungefär lite lätt att få dem att lugna ner sig som det är att få lejonungar att lugna ner sig. Eller typ en Jack Russell-valp. Vi kämpade på en stund och sedan visade jag ett gäng armbalanser de kunde testa på och det tyckte de flesta var kul. Det bästa med det här är att flera stycken kom fram efteråt och undrade när vi skulle köra igen. Yoga alltså, fatta hur bra det är? Jag tänker att jag kommer förändra livet för alltid för de här killarna nu, genom yogans kraft.

wpid-img_20140915_162227-2.jpg

Exakt såhär lugn och glad kände jag mig efter. Kolla in luggen med eller? Syns det att jag lyssnade på Bon Jovi typ hela dagen på jobbet innan eller?

Sen blev det kväll och då träffade jag Hans och vi sprang ett varv runt Växjösjön som vanligt. Det var kul och fint som vanligt, men min telefon hade inga batterier så jag kunde tyvärr inte ta några kort.

Och sen var det dags för cykel! Det är så HIMLA kul att leda cykel så jag tror inte att ni fattar? Jag var sjukt skeptisk till om det verkligen kunde vara något, men OJ vad glad jag är att jag utbildade mig och lärde mig det här med att bygga klasser osv. Sjuk sak: på min utbildning lärde vi oss att vi ska bygga klasser till house-musik. Som Cher Holowitz hade sagt: AS iF!

wpid-20140915_190946.jpg

Här står jag inne på simhallen i Växjö och gör tummen upp till vår skitsnygga poster. Ni kommer va? VA va va vA??

Annonser