I lördags var det dags för Musikmilen här i Växjö stad. Jag hade sett fram emot det här loppet i flera veckor! Dock valde min gode vän mensen att besöka mig i lördags, jag vaknade klockan fem på morgonen av kramp i magen och alla som har en livmoder vet att det inte är så gött. Spenderade således hela lördagmorgonen med att ligga i fosterställning i soffan, titta på Gossip Girl och hata livet. Tog mig sedan samman, tog på mig (delar av) min dräkt, cyklade ner på stan, träffade min lagkompisar, hämtade nummerlapp och sen hade vi lite planeringsmöte för Superloppet. Själva idén med att springa Musikmilen var att göra reklam för Superloppet, vi hade även lånat in världens bästa Jennifer.

Klockan 12.30 gick starten, och vi sprang på gött, räddade barn som var i nöd, hälsade på möhippor osv. Bildade kedja för att hjälpa småbarnsföräldrar över gatan. Trots att jag trodde jag skulle svimma/kräkas hela tiden så hade jag jättekul och tänker att det är väl såhär det ska vara att köra lopp? Det ska vara KUL.

Såhär såg vi ut när vi hade gått i mål. Ganska gött va? Också kul att folk inte ens fattade att jag var utklädd? Mantel verkar vara helt rimligt för mig att ta på mig…

wpid-img_20140920_140040.jpg

Kick-Ass, Catwoman och Anxiety Girl.

Annonser