Usch, det har varit lite dåligt med träning denna veckan. Eller det har det kanske inte, men jag har ju haft mens och när det är mensdags vill jag inte göra någonting. Musikmilen i lördags, och sen i söndags var jag inte så pigg pga fest kvällen innan, yoga orkar jag inte göra när jag har mens. Ingenting har riktigt funkat. Det är lite känslan över lag just nu, jag får det inte riktigt att funka. Hoppas på att det ska vända snart, det gör det väl förhoppningsvis.

I måndags hade jag i alla fall ett cykelpass, jag hade lovat nytt pass men Mixmeister hade helt sonika bestämt sig för att inte funka på min dator, så jag fick köra en gammal goding istället. Tre minuter in i passet märkte jag att det här med att använda headset nog bara är att glömma, så jag fick köra utan. Vet ni hur jobbigt det är eller? Utan headset i tre dagar försmäktar vi på denna ö. Utan snus också för den delen. Vet ni att det sitter öron i våra salar på gymmet, för att se till att ljudnivån inte är för hög? När jag skriker något signalerar det örat ALLTID att det är fara för för hög ljudnivå. Alltså när jag inte ens har headset. Allvar, vad är det för fel på mig? Hur orkar ni ens umgås med mig och min gälla stämma?

Ikväll ska jag springa i skogen i alla fall, hoppas att det känns lite bättre allting då. Om inte lägger jag nog ner verksamheten, slutar träna och fokuserar helt på mitt ätande istället.

Tills vidare får ni hålla till godo med den här bilden från när jag yogade lite i vårt kopieringsrum häromdagen.

wpid-img_20140918_085602.jpg

Annonser