I helgen tränade jag nästan ingenting alls för maken var bortrest och ett av barnen var sjuka, så vi fick vara hemma. Så kan det vara. I söndags hade jag i och för sig 75 minuter Mojoyoga, och det gick bra och var jättekul. Jag blir så glad när jag lägger in extraklasser och de blir fulla. Det var superhärlig energi i salen och jag kunde dra lite skämt för deltagarna, och en gång skrattade i alla fall en av dem.

I måndags hade jag cykelpass och jag hade suttit och slitit mitt hår för att få ihop en ny klass. Nytt musiktema och allt. Jag hade till och med tagit med mig en tablettask som vinnaren av att komma på temat skulle få. När jag kom till salen upptäckte jag att det var repa i skivan. Vafan? Som tur väl var har jag alltid alla mina gamla pass liggande i min träningsväska så jag fick plocka fram pass från i våras. Det gick bra och det är ju tur att jag faktiskt är rätt bra på att improvisera, för inte fan kom jag ihåg hur jag tänkte när jag byggde den klassen? Också tur att mitt instruerande inte främst bygger på att jag alltid vet vad jag gör utan snarare på att jag är så OTROLIGT charmig att en glömmer bort allt annat. Eh.

Igår då! Igår var vi med i radio! Jag, Lisa och Lars var med i P4morgon och pratade om SUPERLOPPET! Det är så himla kort tid kvar tills det är dags!

Här kan ni lyssna.

Titta vad råproffsiga vi ser ut? Som vi aldrig har gjort något annat.

wpid-screenshot_2014-09-30-09-39-56.png

Sen fick ta en selfie tillsammans med Fredrik och Spindelmannen. Fredrik hade förresten sprungit Berlin Marathon. Det är astufft. Ska jag också springa marathon? Lars, är du på?

wpid-img_20140930_072944.jpg

Annonser