Nu har jag inte skrivit på ett tag, eventuellt för att jag inte tränat på ett tag? Eller jo det har jag nog, men jag har väl mest haft pass och de är ju inte så himla intressanta att läsa om.

Igår i alla fall sprang jag och Lars runt södra bergundasjön här i Växjö. Jag tror det är ca 12 km. Det kan också vara kortare. Eventuellt längre. Det tog… en stund att springa runt. Jag vet inte. Det spelar ingen roll.

wpid-20141005_101918.jpg

Såhär kul verkar det i alla fall ha varit? Det här var dock precis i början av passet, men jag tror faktiskt han såg ut såhär hela tiden. Det här är alltså Lars. Inte jag. Jag har inga polisonger. Tyvärr.

När en har sprungit ca 7 km eller något (beroende på vilket håll en springer åt) ligger där en himla trevlig grillplats. Eller brygga. Eller något. Där brukar jag alltid stanna och göra någon rolig yogaposition. Alltså, det är ju naturligtvis inte yoga att stanna och hoppa in i någon position, det är ju gymnastik. Men i alla fall. Lars började med en liten bakasana, sen gjorde jag en som jag inte minns namnet på. Såhär såg det ut.

wpid-20141005_110209.jpg

wpid-20141005_110224.jpg

Sen sprang vi i mål. Det är så HIMLA fint att springa på hösten. Det är min bästa löparårstid. Också mycket för att det är då jag är i bäst form tror jag. Jag *hoppas* verkligen att det här ska bli vintern jag fortsätter springa. Ska köpa mig ett par skor med broddar. Eller bara ett par broddar.

Okej, efter löpningen ville Lars att jag skulle lära honom stå på huvudet. Vi övade lite och det gick bra, jag blev jättestolt över karln. Tyvärr fick jag ingen bild på det eftersom jag var lite upptagen med att se till att vissa inte trillade och slog ihjäl sig. Jag stod också på huvudet förresten. Det såg ut såhär.

wpid-20141005_113755.jpg

När vi var klara åkte vi och badade. Utomhus. Det var rätt kallt men ändå himla gött? Vi hoppade i inte mindre än tre gånger. När gjorde ni det senast i oktober? Nä, just det.

Annonser