I måndags var jag förvånansvärt träningssugen, trots att jag hade sprungit ganska mycket dagen innan. I alla fall. På lunchen åkte jag och simmade.Mötte upp med Lars. Lars är med ganska mycket i den här bloggen, ganska mycket för att vi tränar ihop en del. Jag har inte simmat på länge, och så känns det nästan varje gång jag simmar. Som att jag inte simmat på länge. Vad jag har lärt mig av den känslan är att jag förmodligen borde simma mer. Jag gillar att simma, en luktar klor efteråt och det gillar jag. Dock tycker jag att jag ofta luktar lite svett efter att jag varit och simmat. Dökonstigt, varför är det så? Är det någon som vet? Jag vet inte riktigt hur lång simningen blev, eller hur länge den höll på. Men det kändes bra i alla fall, och jag har bra förhoppningar om att vi kommer klara Öloppet alldeles galant.

Sen gick jag en promenad på kvällen. Med min kompis Malin. Det var supernajs och vi hann avhandla en del bra saker på ganska kort tid. Vi pratade en del om Backstreet Boys för vi gillar dem båda två.

Och sen hade jag cykelpass. Jag hade kvar mitt fartlekspass på temat siffror. Det är ett ganska roligt tema. Under passet la jag fram som idé att de borde bjuda mig på fest, så jag kan få dansa lite någon gång. Och vet ni? Jag blev bjuden på fest! Så himla kul.

Annonser