Nej men hej!!

Jag har ju inte bloggat på ungefär en månad. Varför? Har det hänt något? Nä, jag har bara glömt bort det. Tränat har jag i alla fall gjort, ganska bra.

Ajja. För en månad sedan var det ju Superloppet. Eventuellt det roligaste jag har varit med om? Kanske. Jag vet inte ens var jag ska börja när jag pratar om det, för jag blev rätt tagen av hela grejen. Vi hade räknat med att kanske 100 personer skulle komma och springa. Kom det 100 personer? Ja. Kom det kanske 350 stycken? Ja. Och vet ni ens hur mycket pengar vi fick ihop? 53040 kronor. FATTA!! Det är helt orimligt bra! Jag var på allvar helt tagen hela dagen efteråt och sen även i kanske en vecka till. Det hade jag kanske inte trott? Men i alla fall, nu blir det en årlig grej och det är ju kul.1509733_10154714857385722_3843461663473798549_n

Här är vi. Superteamet.

Annars då? JO!! Natten till i lördags öppnade ju anmälan till Öloppet! Jag och Lars hade uppesittarkväll tillsammans med Henke och Hans (Darth Vader), drack öl och tittade på Hajen. Otroligt begåvat att ladda inför havssimning med att titta på Hajen. OTROLIGT! Vi drack även tequila och när klockan blev tolv kände jag mig kanske lite kaxig så jag ville ändå anmäla mig till det långa loppet. Det fick jag inte 😦 Sprint är det som gäller och det är kanske lika bra?

I söndags sprang jag 12 km och det var gött men jag blev trött. Fick stanna och gå några gånger? Det var märkligt. I måndags hade jag nytt cykelpass med tema ”vapen” på musiken. Det ni. Och igår var det torsdag och på torsdagar yogar jag alltid.

I helgen ska jag åka till Köpenhamn med mitt livs kärlek alltså Malin och jag har en känsla av att vi inte kommer träna något alls.

Peace out!

Annonser